Onze Limburgse jonge­ren­af­deling werft bestuurs­leden!!


16 november 2020

Onze jongerenafdeling PINK! Limburg is op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden voor de afdeling Limburg. Het bestuur bestaat momenteel uit 3 personen, maar komend jaar zal de voorzitter waarschijnlijk een stapje terugdoen vanwege zijn studie. Met spoed is onze jongerenafdeling daarom op zoek naar enthousiaste jongeren die het team komen versterken!!

Als je interesse hebt in een bestuursfunctie neem dan zo snel mogelijk contact met hen op. Ze leggen je dan graag uit wat een bestuursrol inhoudt en of het iets voor jou kan zijn. Ook als je geen ervaring hebt met besturen ben je van harte welkom. Het is een plek om te leren en we verwachten niet dat je alles al kan.

PINK Limburg zoekt momenteel:
- Een penningmeester (behandelt begroting)
- Bestuurslid politiek (contactpersoon overige afdelingen en PJO's)
- Bestuurslid beheer (bestiert social media)
- Een promotor (vergroot naamsbekendheid en doet aan ledenwerving)

Lijkt één van deze functies jou wat? Of ken je iemand die mogelijk in aanmerking komt? Laat je dan horen via een dm hier op FaceBook of via https://www.pinkpolitiek.nl/limburg/. Tot gauw!!

Gerelateerd nieuws

Maar liefst 2 Limburgers in top-10 kieslijst van Partij voor de Dieren!!

Limburgers Kamerlid Frank Wassenberg en Statenlid Pascale Plusquin staan hoog genoteerd om namens Partij voor de Dieren gekoz...

Lees verder

Heel de wereld kleurt oranje tegen geweld tegen vrouwen; Provincie Limburg blijft achter

45% van de Nederlandse vrouwen ervaart geweld. Toch wordt maar in 10% van de gevallen aangifte gedaan bij de politie. UN Wome...

Lees verder