Agenda


 • PINK! Limburg organiseert 8 februari workshop over duurzame energie

  Als energie de hoeksteen is van onze economie en de bron van die energie verandert, wat verandert er dan nog meer?

  Onze jongerenafdeling PINK! Limburg organiseert op zaterdag 8 februari het derde evenement in de reeks ‘Verbeter Jezelf’. Niet alleen om elkaar beter te leren kennen, maar vooral om van elkaar te leren: samen staan we sterker! Dit derde evenement staat in het teken van energie.

  Ons lid Marco Creemers, met een bachelor in bouwkunde en werkend als adviseur energie & duurzaamheid bij BouwNext, zal een presentatie geven rondom de huidige energietransitie. Vragen omtrent dit onderwerp zou hij graag beantwoorden en sowieso in de groep willen bespreken.

  Hoe bespaar je de meeste energie? Het zou leuk zijn als je energierekening meeneemt! We gaan namelijk ook even uitrekenen hoe je je C02-uitstoot, en dus ook geld, kan besparen.

  Hoewel toegespitst voor jongeren, is iedereen welkom van harte welkom vanaf 12.00 uur in ''de Rooden Leeuw'' (Bogaardenstraat 50) te Maastricht. En natuurlijk is er ook weer tijd om elkaar (nóg) beter te leren kennen met een hapje en drankje.

  De workshop is volkomen gratis! Wil je er ook bij zijn? Meld je dan even aan via deze link en geef ook je interesses of vragen aan!

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKfnzIOC-6cLpb7iadMHfdOAh_eassWHyMyQwQ-SLWNbmvkQ/viewform

  We zien je graag daar!

  8 februari , 12:00 - 15:00
  In de Rooden Leeuw (Bogaardenstraat 50) Maastricht