Wij waren erbij!!


20.000 hand­te­ke­ningen over­handigd tegen MAA!!

8 november 2019

Vanochtend zijn er 20.000 handtekeningen ingediend bij de provincie Limburg, en onze fractievoorzitter Pascale Plusquin was daarbij prominent aanwezig. Met recht: al in 2017 vroeg de PvdD-fractie om een MKBA (Maatschappelijke Batenanalyse) betreffende MAA. In een kleurrijke en ludieke atmosfeer werd de petitie overhandigd aan gouverneur Theo Bovens.

De Statenvergadering werd vervolgens geopend en de publieke tribunes waren volgestroomd met sympathisanten van de petitie. Een bijdrage van Alliantie-voorman Frank Wormer werd op een ovationeel applaus ontvangen, klaterend van de uitpuilende tribunes.

Met deze heugelijke middag werd een duidelijk signaal afgegeven aan de provincie Limburg, als eigenaar én exploitant van MAA. Wordt ongetwijfeld vervolgd; tot die tijd blijft PvdD Limburg strijden tegen MAA.

Gerelateerd nieuws

Beheerder trekt stekker uit MAA; provincie houdt fossiele hoop levende

Maastricht Aachen Airport (MAA) blijft een Limburgs hoofdpijndossier. Letterlijk én figuurlijk. Na afwaaiende dakpannen, gelu...

Lees verder

Korenwolf gered (uit klauwen van het CDA) in Limburg

Door toedoen van de Limburgse PvdD-fractie blijft het voortbestaan van de korenwolf voorlopig verzekerd. GS staat garant om h...

Lees verder