Motie Tiny Houses en flex-wonen over­ge­nomen door provincie


15 november 2019

En dan toch nog een succesje vandaag! Om Limburg warm te maken voor de wooninnovaties flex-wonen en tiny houses diende Pascale Plusquin een motie in. Gezien de kleine ecologische voetafdruk zijn flex-wonen en tiny houses twee wooninnovatievormen waar PvdD Limburg zich hard voor maakt.

En met succes! De betreffende motie riep GS Limburg op om meer initiatief te nemen hieromtrent. Hetgeen duidelijk op de goedkeuring kon rekenen van Gedeputeerde Andy Dritty. Het ging zelfs zo ver dat hij stelde de motie 'te omarmen'; PvdD-fractievoorzitter Pascale Plusquin was hier zichtbaar mee in haar nopjes.

Hierdoor neemt de Provincie Limburg de taak op zich om initiatieven betreffende deze twee wooninnovaties te ontplooien en het Limburgs Parlement hierover op de hoogte te houden. PvdD Limburg zal deze ontwikkeling met argusogen blijven volgen!

Gerelateerd nieuws

Kortste vrachtvlucht ter wereld stopt!!

De kogel is door de kerk! Na de vorige week ingediende petitie tegen uitbreiding van Maastricht Aachen Airport, volgde vandaa...

Lees verder

GS Limburg maakt foutje; amendement en Statenvoorstel over geitenstop uitgesteld

Door een juridische misinterpretatie moet de stemming omtrent het geitenvoorstel overgedaan worden. GS ging ervan uit dat bij...

Lees verder