Grijp je kans: Partij voor de Dieren Limburg zoekt nieuw burger­com­mis­sielid!


16 september 2021

Altijd al actief willen inzetten voor dier, mens en klimaat? De Limburgse PvdD-fractie is op zoek naar iemand die de fractie komt versterken. Als onderdeel van een hecht en enthousiast team zal je samen met statenleden Pascale Plusquin en Peter Loomans in statencommissies het échte Partij voor de Dieren-verhaal laten horen.

Zo kun je afwisselend het woord voeren in verschillende de commissies. Deze bestaan uit CS (cultuur en samenleving), MD (mobiliteit & duurzaamheid) alsook FEB (financiën, economie en beheer). Bij voorkeur heb je een achtergrond/ervaring in één of meerdere van deze onderwerpen, om ook zelf inhoudelijke inbreng te leveren. Daarnaast word je bijgestaan door een PvdD-fractiemedewerker en het verantwoordelijke statenlid. Kennis van en feeling met de Partij voor de Dieren-standpunten zijn een vereiste.

Statencommissies worden per onderwerp meestal 1 à 2 keer per maand georganiseerd, doorgaans op de vrijdag. De commissies duren normaliter één dagdeel, maar kunnen ook twee dagdelen in beslag nemen. Inclusief voorbereidingstijd kost het burgercommissielidmaatschap dus 10u per week. Als burgercommissielid krijg je de bij provinciale regeling bepaalde vergoeding. Ook gemaakte on- en reiskosten worden vergoed.

Lijkt deze functie jou wat? Of ken jij zo iemand? Neem dan vooral contact met ons op via limburg@partijvoordedieren.nl. En wie weet kan PvdD Limburg zich binnenkort nog beter inzetten voor dier, mens en natuur.

Met diervriendelijke groet,

Partij voor de Dieren Limburg

Gerelateerd nieuws

Provincie Limburg erkent opzettelijk doden bij haas en woelrat; handhaving volgt

De provincie Limburg erkent vandaag dat maaibeheer op gesubsidieerde gronden opzettelijk geleid heeft tot het doden van een h...

Lees verder

Partij voor de Dieren probeert Sterrebos tevergeefs te redden; doodsvonnis getekend door D66, SP, CDA en PvdA

We hebben er alles aan gedaan om het Sterrebos te behouden. De kap van dit oerbosje staat gepland in november voor de uitbrei...

Lees verder