E-mail actie tegen illegale jachthut


12 maart 2007

Op 2 februari 2007 stuurde de Partij voor de Dieren Limburg, een brief aan het College van B&W van de gemeente Valkenburg aan de Geul, om haar bezorgdheid te uiten over het plan van de gemeente een illegaal gebouwde jachthut te legaliseren.
Een kopie van de brief werd naar beide Limburgse dagbladen gestuurd, die er op 7 februari aandacht aan besteedden in hun edities Heuvelland.
De gemeente antwoordde op 8 februari dat de brief aan de raad ter kennis gebracht zou worden in de vergadering van 19 maart 2007.

In de korte tijd dat de emailactie liep (slechts een paar dagen), werden bijna 200 protestmails naar de gemeente Valkenburg gestuurd. De gemeente stelt zich formeel op en zegt zich niets aan te trekken van de protestmails, omdat dit geen officiele bezwaarschriften zijn. Deze zaak zal nog een vervolg krijgen.

Steun onze actie en stuur een protest e-mail naar de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Lees hier de brief die gestuurd is aan het college van B&W van Valkenburg aan de Geul.

Gerelateerd nieuws

Dierenwelzijn onbelangrijk voor GS - coalitiepartijen

Maastricht, 5 maart 2007. Milieu en dierenwelzijn staan weer op de politieke agenda, zowel in Nederland als internationaal. V...

Lees verder

Beëdiging Statenlid Partij voor de Dieren in Limburg

Vandaag was het zover; Frank Wassenberg is beëdigd als Provinciaal Statenlid in de Provincie Limburg voor de Partij voor...

Lees verder