Door heel Limburg slaat Partij voor de Dieren alarm voor het klimaat


14 maart 2021

Vandaag 14 maart luidt in heel Nederland het klimaatalarm. Het is 2 voor 12. Naast onze initiatiefwet de Klimaatwet 1.5, willen we ook in de praktijk onze afkeur voor het huidige klimaatbeleid laten horen. Als klimaatvriendelijkste politieke partij was de PvdD uiteraard ook overal in Limburg aanwezig.

En hoe! In Maastricht kwam Partij voor de Dieren Maastricht samen op het Vrijthof. Samen met jongerenorganisatie PINK Limburg werd de Gemeente Maastricht wakker geschud.

Ook in Heerlen kwam Partij voor de Dieren Heerlen op het Van Grunsvenplein samen om het klimaatalarm in te luiden. Gewapend met pannen en pollepels lieten wij de Gemeente Heerlen onze stem tegen het huidige klimaatbeleid horen.

In Roermond werd op de Markt de kou en regen getrotseerd door Partij voor de Dieren Roermond om maar aanwezig te zijn bij het klimaatalarm. PvdD-Statenlid Peter Loomans sprak de menigte toe om de urgentie te benadrukken. Ook in de Gemeente Weert kwam de kersverse PvdD-werkgroep bij elkaar om het klimaatalarm te laten horen.

Wil jij ook dat Nederland er alles aan gaat doen om de klimaatcrisis een halt toe te roepen? Teken dan de petitie voor de Klimaatwet 1.5.

Komende week zijn de verkiezingen van je léven. Stem 17 maart Partij voor de Dieren. Kies Plan B omdat er geen geen planeet B is. Sluit je aan bij het #groeiendverzet.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren Maastricht reikt oorkonde voor mededogen uit op Inter­na­ti­onale Vrou­wendag

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Daarom reiken Chandra Merx en Laurens Hamacher van de Partij voor de Dieren een oor...

Lees verder

Artikel 12 Sv-procedure gestart; onze Pascale Plusquin stapt naar Gerechtshof Den Bosch omtrent Roermondse dassendrama

Er volgt mogelijk alsnog een strafrechtelijke vervolging voor de Roermondse dassenkwestie. Limburgs PvdD-fractievoorzitter Pa...

Lees verder