Partij voor de Dieren Maas­tricht reikt oorkonde voor mededogen uit op Inter­­na­­ti­onale Vrou­wendag


8 maart 2021

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Daarom reiken Chandra Merx en Laurens Hamacher van de Partij voor de Dieren een oorkonde voor mededogen uit.

"Voor het stimuleren van een eerlijke deelname een de maatschappij" krijgt Sheila Oroshin van The Masters de oorkonde overhandigd.

The Masters is een particulier initiatief dat een aantal jaar geleden in Wyck is gestart voor ‘anders’ ontwikkelde jongeren. Via Masters-projecten kunnen jongeren met speciaal onderwijs hun talenten ontdekken, ontwikkelen en benutten. Dit door ervaring op te doen bij ondernemers en bewoners in Maastricht. Gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig.

Oroshin: “Wij willen de maatschappij wakker schudden”, zegt Sheila. “Onze manier van werken leidt ertoe dat mensen anders gaan kijken. Niet alleen naar de anders ontwikkelden, maar ook naar de systemen die we met elkaar hebben bedacht. Door ondernemender te werk te gaan, kun je veel geld besparen. Geld dat je kunt inzetten om met z’n allen die inclusieve maatschappij te realiseren.”

Uitgerekend dit jaar luidt het thema van de Internationale Vrouwendag: ‘invloed met impact’. Het project van The Masters sluit daar naadloos bij aan. Het getuigt van moed en doorzetting om een initiatief als The Masters te starten tot een succes te maken!

Je leest het al: Sheila is een echte powervrouw, waar wij in Maastricht trots op mogen zijn.

En dat zijn we. Daarom wensen wij Sheila van harte de oorkonde toe.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren demonstreert voor vrouwenrechten op Internationale Vrouwendag

Vandaag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag komen vrouwen al sinds 1911 over de hele wereld samen om te str...

Lees verder

Door heel Limburg slaat Partij voor de Dieren alarm voor het klimaat

Vandaag 14 maart luidt in heel Nederland het klimaatalarm. Het is 2 voor 12. Naast onze initiatiefwet de Klimaatwet 1.5, will...

Lees verder