Statenlid plakt eerste verkie­zings­poster in Limburg


28 april 2009

Aftrap Limburgse postercampagne ‘Europa; er zijn grenzen’

Op dinsdag 28 april zal Statenlid Frank Wassenberg, tweede op de kandidatenlijst van de Partij voor de Dieren voor het Europees Parlement, de aftrap geven voor de postercampagne in Limburg voor de Europese verkiezingen. Hij klimt op de ladder om de eerste posters te plakken op de verkiezingsborden in Echt. Dinsdagavond 28-04-2009 vertelt Frank in het L1-tv-programma L1LT over de campagne. Het programma wordt om 21.30, om 22.30 en om 23.40 uur uitgezonden. Vanavond tijdens het nieuws van TV Limburg en L1 kunt u daarvan beelden zien.

De Partij voor de Dieren heeft de campagneposters al gereed omdat ze niet wachten op het lijstnummer. Wassenberg: ‘onze kiezers weten onze partij echt wel te vinden op het stembiljet, daar hebben ze geen lijstnummer voor nodig.’ Actieve leden van de Partij voor de Dieren zullen deze week in heel Limburg posters plakken.

De Partij voor de Dieren gaat de campagne in met de slogan ‘Europa; er zijn grenzen’. Grenzen aan economische groei, grenzen aan de uitbuiting en uitputting van de aarde, grenzen aan dierenleed en grenzen aan overconsumptie. Wil Europa bewijzen wat het waard is, dan zal het roer om moeten. Dat betekent een ambitieus klimaatpakket, werkelijke solidariteit met de armsten in de wereld, een beter dierenwelzijn en harde afspraken over het behoud van biodiversiteit.

De Partij voor de Dieren is van plan op 4 juni opnieuw geschiedenis te gaan schrijven door als eerste partij met als hoofdthema dieren, natuur en milieu in een internationaal parlement vertegenwoordiging te realiseren.

Frank Wassenberg uit Geleen is bioloog en sinds 2007 Lid van de Limburgse Provinciale Staten. Hij staat als tweede op de kandidatenlijst van de Partij voor de Dieren, na lijsttrekker Natasja Oerlemans.

HIeronder ziet u de campagneposter. Klik hier om voor een grote afbeelding in PFD formaat.

Gerelateerd nieuws

Kerncentralebonus onderdeel verkoop Essent

Op 17 april stemden de coalitiepartijen van de Limburgse Provinciale Staten (CDA, PvdA, PNL) vóór verkoop van E...

Lees verder

Frank Wassenberg goes Hyves

Ook Frank Wassenberg goes Hyves. Hij reist van Maastricht naar Geleen en dan weer naar Amsterdam en misschien binnenkort ook ...

Lees verder