Jamie Hendrickx nieuw Burger­com­mis­sielid PvdD Limburg


30 juni 2020

Gisteravond was het dan eindelijk zover! Jamie Hendrickx kon eindelijk benoemd worden tot Burgercommissielid voor de Limburgse Partij voor de Dieren. Haar voorgangster, Anne Hanssen, trad in april terug uit deze functie. Door het Covid-19 moest Jamie nog tot gisteravond (29 juni) wachten tot haar benoeming. Eindelijk dus, na maandenlang wachten!

Begin juni kwam het Limburgs Parlement na twee maanden eindelijk weer bij elkaar. Benoemingen en installaties werden echter uitgesteld tot de laatste Statenvergadering. Voor de Maastrichtse Jamie was het gister eindelijk zover. Na het afleggen van de belofte kreeg ze nog een vriendschappelijk elleboogje van gouverneur Theo Bovens.

Bij deze wil de PvdD Limburg Jamie van harte feliciteren met haar benoeming en veel succes wensen in het vervullen van haar functie. Voor dier, mens en klimaat.

Ook actief worden voor de Partij voor de Dieren? Sluit je ook aan bij het #GroeiendVerzet en #MakeLimburgGreenAgain!!🌳💪

Gerelateerd nieuws

Vernieuwing startbaan MAA op de lange baan geschoven door PvdD!!

Het hoofdpijndossier Maastricht Aachen Airport zal in coronatijd voor wat minder hoofdbrekens zorgen. De Provincie Limburg (e...

Lees verder

Stadssafari Partij voor de Dieren Maastricht groot succes

Zaterdag 1 augustus vond de 2e activiteit van de Partij voor de Dieren Maastricht plaats. Met een belangstelling zo groot, ...

Lees verder