Bedankt!


25 maart 2019

Beste partijgenoot,

Wat een ongelofelijk mooie campagne en spannende verkiezingsdag hebben we achter de rug!

Met trots kunnen we zeggen dat we onze huidige zetel in de Provinciale Staten Limburg hebben verdubbeld. Dit betekent dat we binnenkort met 2 toppers voor onze idealen in Limburg kunnen gaan strijden en een mooi, groen anker in de Limburgse politiek kunnen vormen.

Ontzettend bedankt voor jullie stem, steun en hulp de afgelopen periode!

Maar ook na de campagne gaan we door! We zullen regelmatig activiteiten gaan organiseren. Houd daarvoor onze website, mailing en social media in de gaten.

Ben je nu geïnspireerd door de campagne en gemotiveerd om in Limburg mee te strijden voor onze idealen? Je bent van harte welkom bij onze Werkgroep Limburg. Heb je interesse, neem dan contact op met limburg@partijvoordedieren.nl voor meer informatie, en wellicht tot snel!

En ben je nog geen lid, of ken je mensen die dat nog niet zijn, maar wel willen worden? Wie zich nu aanmeld als lid van de Partij voor de Dieren kan als welkomstgeschenk kiezen tussen het nieuwe boek van Marianne Thieme (‘Groeiend Verzet’) of een Fairtrade geproduceerde trui met biologisch katoen met het partijlogo! (Meer info >)

Nogmaals ontzettend bedankt, ook namens statenleden Pascale Plusquin en Peter Loomans!

Met vriendelijke groet,


Arantxa Vos

Coördinator Werkgroep

Partij voor de Dieren Limburg

Gerelateerd nieuws

Massieve investering in het agro-industriële complex kan beter besteed worden

166 miljoen subsidie voor biogasfabriek op Chemelot zo jubelde het College van GS in een persbericht. Van een provinciebes...

Lees verder

Persbericht over afschieten van wasberen.

Wasberen zijn in de natuur terecht gekomen door menselijk toedoen. Ze ontsnappen als huisdier maar zijn ook uitgezet voor...

Lees verder