Leden­middag van de werkgroep Partij voor de Dieren Limburg


4 april 2009

Zaterdag 4 april 12.45 uur, het vegetarisch restaurant 'Ut Stoofpotje' in Weert is door middel van ballonen, vlaggen en een uitnodigende pr-tafel met partij-relikwieën omgetoverd tot een partijzaal. Beamer en projectiescherm staan klaar. Provinciaal Statenlid Frank Wassenberg legt de plaats en betekenis uit van het Europees parlement en geeft een toelichting op het partijprogramma voor de Europese verkiezingen. De reacties uit de zaal laten een grote betrokkenheid bij het bevorderen van dierenwelzijn zien!

Het programma werd onderbroken door een voortreffelijke lunch, echt genieten. Let op!: volgende maand, op 24 mei, zetten we de Europese campagne voort en gaan we wederom smullen in dit restaurant, maar dit keer samen met niemand minder dan Marianne Thieme en lijsttrekker Natasja Oerlemans. Dat wil je toch niet missen? Nadere informatie via onder andere website volgt nog.

De uitsmijter van de dag? Ons aanbod om in aanmerking te komen voor een flitsend, reflecterend veiligheidshesje met het logo van de Partij er op. De tegenprestatie? Mee helpen poster plakken en flyers verspreiden met.... natuurlijk het hesje aan. Meld je aan en je ontvangt dit fraaie en hesje. Help mee om de partij zichtbaar te maken!

Gerelateerd nieuws

Debat: Dierenrechten in Europa

Het zal niet ontgaan zijn: de boekenweek, die helemaal in het teken staat van dieren, is in volle gang. Ter gelegenheid hierv...

Lees verder

Ledencontactdag

In Limburg zijn ongeveer 275 mensen lid van de Partij voor de Dieren. De meeste leden kennen elkaar niet. Daarom willen we u ...

Lees verder