Help ons met plakken voor de EU verkie­zingen!


1 mei 2009

Het is weer bijna zover. De EU verkiezingen. Voor de Partij voor de Dieren een hele belangrijke verkiezing om ook de EU onze stem te laten horen.

U kunt alvast in uw agenda noteren dat WIJ in de 1ste week van Mei verkiezingsaffiches gaan plakken!! En zonder U lukt het niet.

Misschien loopt u regelmatig langs een verkiezingsbord bij u in de straat of om de hoek. U kunt dit verkiezingsbord adopteren. Elke partij heeft een eigen plek op het verkiezingsbord. U plakt op de juiste plek onze poster. Helaas wordt er ook wel eens wild geplakt of posters bekladerd. De sport is dan om er weer een poster overheen te plakken. Misschien wilt u iets meer tijd vrij maken en samen met een andere vrijwilliger een aantal borden plakken.

Per regio zijn er distributiepunten. Een distributiepunt heeft alle campagne en promotie artikel op voorraad. Een aantal punten zijn bijvoorbeeld de regio Maastricht, Parkstad, Sittard, Weert, etc.... Wilt u ook distributiepunt zijn, dan kunt u dat aan ons doorgeven.

Wilt u helpen met plakken dan kunt u zich nu al opgeven. Mail naar De Werkgroep Limburg

Meer informatie over de EU verkiezingen volgt begin april. U kunt hier klikken om meer te lezen over de lijsttrekker voor de EU verkiezingen.

Namens de werkgroep Partij voor de Dieren Limburg

Gerelateerd nieuws

Frank Wassenberg goes Hyves

Ook Frank Wassenberg goes Hyves. Hij reist van Maastricht naar Geleen en dan weer naar Amsterdam en misschien binnenkort ook ...

Lees verder

De werkgroep Limburg heeft een eigen You Tube kanaal

Sinds een kort heeft de Partij voor de Dieren afdeling Limburg een eigen You Tube kanaal. Hier zullen zo veel en vaak mogelij...

Lees verder