Duurzaam dineren met Natasja Oerlemans in Weert.


24 mei 2009

Op zondag 24 mei hebben leden van de werkgroep Limburg samen met lijsttrekker Natasja Oerlemans en Statenlid Frank Wassenberg, nummer 2 op de kieslijst, gedineerd in het vegetarisch restaurant “Ut Stoofpotje” te Weert.

Het in buffetvorm geserveerde eten ziet er heerlijk uit en smaakt verrukkelijk.

Tussen de drie gangen door houden Natasja en Frank een toespraak, waarna een levendige discussie ontstaat en er vele vragen gesteld worden.

Natasja en Frank leggen uit waarom het zo belangrijk is dat de Partij voor de Dieren zitting krijgt in het Europarlement. Op dit moment zijn het nu vooral economische motieven die een rol spelen bij de besluitvorming in Europa. Dierenwelzijn speelt niet of nauwelijks een rol. Het feit dat Europa er trots op is dat dankzij haar regels 'slechts' 38 kilo levende kippen per vierkante meter worden gehouden geeft aan hoe slecht het is gesteld met dierenwelzijn. Dat er in kilo's wordt gesproken en niet in dieren, zegt eigenlijk al genoeg.
Dat moet veranderen en dat gáát veranderen, als het aan de Partij voor de Dieren ligt.

De foto’s geven een korte impressie weer van een gezellige en geslaagde avond

Frank Wassenberg en Natasja Oerlemans

Natasja en Frank temidden van het werkgroepbestuur.

Natasja houdt haar toespraak en de gasten luisteren geboeid naar haar betoog over de duurzame oplossingen waarmee de Partij van de Dieren de crisis in Europa te lijf wil gaan.

Gerelateerd nieuws

Het plak virus!

Wij hebben erg veel last van het plak virus. Het begint s'morgens vroeg en dan plakken we, pakken een terrasje en zien on...

Lees verder

Frank Wassenberg in debat bij L1 Laat

Op donderdag 28 mei is Frank Wassenberg, Statenlid en tweede op de lijst voor de Europese verkiezingen, te gast geweest bij T...

Lees verder