Campagne Partij voor de Dieren Limburg


18 februari 2015

Beste partijgenoot,


Zoals we in een onze vorige mail al schreven wordt het op woensdag 18 maart een spannende dag voor de Partij voor de Dieren Limburg. Keren wij na een afwezigheid van vier jaar terug in de Provinciale Staten ?


Overmorgen, 20 februari, hebben wij onze aftrap in Weert ! Heeft u zich nog niet opgegeven maar bent u wel van plan om te komen ? Stuur vandaag nog een bericht naar limburg@partijvoordedieren.nl

Verder kunnen wij u mededelen dat Karen Soeters (Directrice NGPF, wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren) een informelere lezing geeft over het voeren van campagne. Hoe gaat u de straat op en waar moet u opletten als u in gesprek gaat met de kiezer.


Zaterdag 21 februari bliksembezoek Esther Ouwehand.
Om 16:30 uur ’s middags zijn we aanwezig in de Gemeente Horst aan de Maas. Tweede kamerlid Esther Ouwehand zal in gesprek gaan met buurtbewoners en gedupeerde inzake de mestvergisters. Zie ook https://www.partijvoordedieren.nl/ standpunt/mestverbranding-en-mestvergisters Wilt u aanwezig zijn bij deze activiteit ? Mail dan naar p.plusquin@partijvoordedieren.nl Zij zal u meer informatie mailen waar we precies samenkomen.


Verder willen wij u uitnodigen voor de komende twee activiteiten.
Op vrijdag 6 maart staat er om 19:30 uur een educatieve bijeenkomst op het programma in Born. In het Dierenbeschermingscentrum Limburg (Langereweg 9, 6121 SB Born) zal Karen Soeters u gaan informeren over alle ins en outs rondom het thema ’’de jacht’’. Een thema, dat mochten wij terugkeren in de staten, hoog op onze agenda zal staan. Ook onze lijsttrekker Frank Wassenberg is deze avond aanwezig. Wij nodigen alle leden wederom van harte uit, ook introducees zijn meer dan welkom. De avond zal omstreeks 21:30 uur afgelopen zijn.


Op zondag 15 maart bezoekt Marianne Thieme ’s middags Maastricht.
Via Facebook, Twitter en de pagina van de werkgroep houden wij u op de hoogte over de invulling van deze middag. Verderop in dit bericht treft u de links voor deze pagina’s aan.
Wilt u deelnemen aan deze activiteit(en) ? Mail dan naar limburg@partijvoordedieren.nl
Naast bovenstaande activiteiten zijn we ook actief middels onze aanwezigheid bij de diverse debatten :
22 februari Frank Wassenberg in het zorgdebat op L1 (eerder opgenomen). 24 februari Frank Wassenberg live in debat met meneer Koopmans (CDA) over het thema megastallen.

02 maart Frank Wassenberg aanwezig bij het NPO debat.

05 maart Frank Wassenberg live in debat met meneer Zwijnenberg (Volkspartij Limburg) over het thema ‘’de jacht’’.

16 maart Frank Wassenberg aanwezig tijdens het L1 debat voor de kleinere partijen inzake de Provinciale Statenverkiezingen 2015.

18 maart Frank Wassenberg, Pascale Plusquin & o.v.b. Leila Heijl aanwezig tijdens het verkiezingsontbijt in Horst.


Voor actuele tijden van debatten verwijzen wij u graag naar ons Twitter en Facebook account alsmede de website van de werkgroep Limburg.
https://twitter.com/pvdd_limburg https://nl-nl.facebook.com/PartijvoordeDierenLimburg http://werkgroeplimburg.partijvoordedieren.nl/

Op 7 en 14 maart zijn we met een leuke kraam aanwezig op de zaterdagmarkt in Eygelshoven (Gemeente Kerkrade). Ook staan we op 14 maart (10:00-17:00 uur) op de Markt in Maastricht. Tenslotte gaan we op 14 maart in de diverse Limburgse steden de straat op om te gaan flyeren. Kent u ons programma goed, bent u op de hoogte van onze speerpunten en durft u in gesprek te gaan met de kiezer ? Laat het ons weten, we kunnen dan kijken naar de mogelijkheden.
We hopen u bij één of meerdere activiteiten in de komende periode te ontmoeten, voel u welkom !

Met vriendelijke groet,
Campagneteam Partij voor de Dieren Limburg.

Gerelateerd nieuws

Zorgdebat 29 januari jl.

Het zorgdebat van 29 januari jl. is online. U kunt het via deze link beluisteren. http://www.tvl.nl/nl/programmas/limburg-v...

Lees verder

Actie tegen mestvergisters in Grubbenvorst met Esther Ouwehand.

Lees verder